Bugün Marmaray'da intihar mı oldu? Dün gece Marmaray'da ne oldu?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Bugün Marmaray'da intihar mı oldu? Dün gece Marmaray'da ne oldu?

Güncel Haberleri  / Türkiye Gazetesi

İstanbul'un en çok kullanılan toplu ulaşım araçlarından biri olan Marmaray'da dün gece ne oldu, merak ediliyor. Haber ajanslarının aktardığı bilgiye göre bugün Marmaray Bostancı durağında intihar mı oldu?

Bugün Marmaray'da intihar mı oldu, sorusunun cevabı araştırılan başlıklardan biri olarak karşımıza çıkmakta. İHA'dan aktarılan bilgilere göre dün gece Marmaray'da ne oldu?

BUGÜN MARMARAY'DA İNTİHAR MI OLDU?

Bostancı Marmaray durağında alkollü şahıs, gece kulübünde kavga ettikten sonra Marmaray'da turnikelerin bulunduğu üst geçitten atlayarak intihara kalkıştı. Feci olay, saat 03.00 sıralarında İstanbul Kadıköy ilçesi, Bostancı Marmaray durağında yaşandı. İsmi öğrenilemeyen bir adam gece kulübünde alkol alıp başka bir şahısla kavga etmeye başladı.

Kavga kısa sürede büyüyerek dışarıya taştı. Öfkeli adam kulübünün karşısında yer alan Marmaray'a girerek turnikelerin bulunduğu üst geçitten sarkmaya başladı.

Vatandaşlar durumu hemen yetkililere haber verdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polislerin ikna etmeye çalıştığı alkollü şahıs kendisini raylara bıraktı. Ağır yaralanan adam Kadıköy Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi kaldırılırken polis ekipleri ise olayla ilgili inceleme başlattı.

Düzenleyen:  - Güncel
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...