FOX neden NOW oluyor? FOX TV neden adını değiştirdi?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
FOX neden NOW oluyor? FOX TV neden adını değiştirdi?

Güncel Haberleri  / Türkiye Gazetesi

FOX TV geçtiğimiz günlerde isim değişikliği yaptığını duyurmuştu. RTÜK tarafından onaylanan isim değişikliği sonrası FOX TV neden NOW oluyor sorusuna cevap aranıyor. FOX neden NOW oluyor? FOX TV neden adını değiştirdi?

Türkiye'de ulusal kanallardan olan FOX TV geçtiğimiz günlerde isim ve logo değişikliğine gitti. Yeni adı NOW olurken  FOX TV neden NOW oluyor sorusuna cevap aranıyor. FOX neden NOW oluyor? FOX TV neden adını değiştirdi? 

FOX TV NEDEN NOW OLUYOR?

FOX TV'nin adı geçtiğimiz günlerde NOW TV oldu. Yeni ismi ve logosu da RTÜK tarafından onaylandıktan sonra FOX TV neden NOW TV oluyor? sorusu araştırılmaya başlandı. FOX TV, The Walt Disney Company'nin sahibi Fox Networks Group firmasına ait. Fox televizyonu isim hakkının dolması üzerine yayınlandığı ülkelerdeki kanal isimlerine Star Channel olarak değiştirdi. Türkiye'de aynı isimle bir ulusal kanal olduğu için Fox Tv ismini Now Tv olarak değiştirdi. İsim hakkı süresinin dolmasıyla yayın hayatına devam edebilmek için 2024 Şubat ayından itibaren Now adıyla devam edecek. Fox Tv, İhlas Yayın Holding'in yayın kuruluşu TGRT'nin yayın haklarının devredilmesiyle 2007 yılında TGRT'nin frekansı üzerine kuruldu. 

NOW NE DEMEK?

Now ingilizcede 'Şimdi' anlamına gelmektedir. 

 

Düzenleyen:  - Güncel
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...