İletişim Başkanı Altun’dan 'İyi ki Varsın Eren' paylaşımı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
İletişim Başkanı Altun’dan 'İyi ki Varsın Eren' paylaşımı

GÜNDEM Haberleri  / AA

1 Ocak 2022 tarihinde gösterime girecek olan 'Kesişme; İyi ki Varsın Eren' filminin fragmanını sosyal medya hesabından paylaşan İletişim Başkanı Altun paylaşımına 'İyi ki Varsın Eren' notunu düştü.

Trabzon Maçka’da 11 Ağustos 2017 tarihinde PKK ile girilen çatışmada yaşamını kaybeden Eren Bülbül ve Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in öyküsünü anlatan 'Kesişme; İyi ki varsın Eren' filmi, 1 Ocak 2022'de vizyona girecek. TRT Ortak Yapımı olan 'Kesişme; İyi ki Varsın Eren' filmi Türkiye’nin yanı sıra Almanya, Avusturya, Fransa, Belçika, İngiltere, Azerbaycan, Norveç ve Danimarka'da da seyirciyle buluşacak.

İYİ Kİ VARSIN EREN

Beyazperdede 1 Ocak 2022 tarihinde seyircisiyle buluşacak olan 'Kesişme; İyi ki Varsın Eren' filmini filminin fragmanı yayınlandı. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun da Twitter hesabından filmin fragmanı paylaşarak “İyi ki varsın Eren…” dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...