Bakan Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na 'afet' cevabı: Yanlış yoldasınız

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Bakan Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na 'afet' cevabı: Yanlış yoldasınız

GÜNDEM Haberleri  / İHA

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Bakanların afet bölgesinde ne işi var?" sözlerine öfkelendi. Soylu, Kılıçdaroğlu'na sert cevap verdi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, selin vurduğu Bartın merkez, Kozcağız ve Hasankadı beldelerinde vatandaşlarla görüştü. Mağduriyetlerinin en kısa sürede giderileceğini belirten Soylu “Bartın’da taşkından dolayı bin 53 su baskını yaşandı. Bunun 518'i konut. Gelen ihbarlara da önemli ölçüde gidildi. 167 işyeri, 327 bodrum, 18'i ise zemin ve depo diğer 9 tanesi de ahır gibi bir bilançomuz var” dedi.

KILIÇDAROĞLU'NA SERT ÇIKTI

Bakan Soylu, konuşmasında CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na da yüklendi. Soylu şunları söyledi: Ana muhalefet partisi başkanı 'Bakanların orada ne işi var?' diyor. Zor günde milletin yanında olmayacağız da ne zaman olacağız? Sayın Kılıçdaroğlu bir an önce bu yoldan çıkmanızı temenni ediyorum. Doğru bir yol tutturmadığınız konusunda bir değerlendirmemiz söz konusu. Biz vatandaşımızın emrine amadeyiz. Türkiye’de ilk defa sel yaşanmıyor, ilk defa bir bakan da afet bölgesine gitmiyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...