ABD'den PKK'nın yardım çağrısına destek! 200 radyasyon füzesi ile hava savunma sistemleri gönderildi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
ABD'den PKK'nın yardım çağrısına destek! 200 radyasyon füzesi ile hava savunma sistemleri gönderildi

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Mehmetçiğin Irak'ın kuzeyinde darbe üstüne darbe indirdiği PKK'nın imdadına yine ABD yetişti. Tam 200 radyasyon füzesi ile 2 hava savunma sistemini PKK'ya gönderen ABD, Türkiye'yi dolaylı yoldan yine hedef aldı.

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), gerçekleştirdiği operasyonlarla Irak'ın kuzeyini PKK'ya dar ederken, terör örgütünün imdat çağrılarına yanıt yine ABD'den geldi.

ABD'DEN PKK'YA SKANDAL DESTEK!

ABD'den PKK'ya göz göre göre destek geldi. Şimdiye kadar bölgede binlerce teröristi eğiten ABD, PKK'ya 2 hava savunma sistemi gönderdi.

ABD, PKK'ya can suyu oldu! 200 radyasyon füzesi ile hava savunma sistemleri gönderildi - 1. Resim

200 RADYASYON FÜZESİ YOLLANDI

Bunun yanı sıra ABD, PKK'ya 200 adet radyasyon füzesi de yollayarak Türkiye'yi adeta hedef aldı. ABD'nin terör örgütüne verdiği açık destek, Türkiye'de tepkiye yol açtı.

ABD SİSTEMLERİ GARA'YA KURULDU

ABD'nin PKK'ya gönderdiği hava savunma sistemleri, Türkiye'nin operasyonlarını engellemek adına Gara'ya konuşlandı. ABD, daha önce de PKK'ya gönderdiği tırlar dolusu mühimmat ile tepki çekmişti.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...