Adıyaman'da deprem anında gizemli ışık dikkat çekti! Felaket anına ait yeni görüntüler şoke etti

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

6 Şubat Pazartesi günü  Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem beraberinde 10 ili birden etkiledi ve büyük hasar bıraktı. Bu depremlerin ardından adeta yıkılan Adıyaman'da kayda geçen görüntüler ide izleyenleri şoke etti. O anlarda bir evin bahçesinde ilk sarsıntıyla beraber duvarın yıkıldığı ve mavi bir ışığın saçıldığı görülüyor. O anlar anbean kamerada.

Depremin 10. günündeyiz ve 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem birçok ilimizi ytıktı geçti.  Binlerce vatandaşımızın hayatını kaybettiği depremden etlilenen illerden biri olan Adıyaman'da da yıkım büyüktü. Felaketin ilk anlarına ait yeni görüntüler ortaya çıktı.

MAVİ IŞIK SAÇILDI

Adıyaman’da binlerce kişinin ölümüne, on binlerce kişinin yaralanmasına neden olan deprem, binlerce yapıyı yıktı. Yıkıcı depremin yeni güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Bir evin bahçesini gösteren kamera kaydında, deprem ile birlikte duvar yıkılırken şiddetli sarsıntı görülüyor. Elektriklerin kesilmesi ve bahçe dışında mavi bir ışığın patlamasıyla görüntü son buluyor.(İHA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...