Adıyaman'da deprem oldu: 4.5 ile sallandılar

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Adıyaman'da deprem oldu: 4.5 ile sallandılar

GÜNDEM Haberleri

Son deprem haberi Adıyaman'dan geldi. AFAD'dan yapılan açıklamada saat 21.55 sıralarında meydana gelen depremin büyüklüğünün 4,5 olarak ölçüldüğü yer aldı. Yerin 9.6 km derinliğinde gerçekleşen deprem çevre illerde de hissedildi.

Kahramanmaraş merkezli iki büyük  deprem  11 ilde büyük yıkıma sebep oldu. Binlerce bina enkaz yığınına döndü, altında kalan 46 binden fazla vatandaşımız canından oldu. Deprem bölgesinde artçı sarsıntılar devam ediyor. Son deprem haberi Adıyaman'dan geldi. AFAD'dan gelen açıklamada saat 21.55 sıralarında meydana gelen depremin büyüklüğü 4,5 olarak yer aldı. Yerin  9.6 km derinliğinde gerçekleşen deprem çevre illerde de hissedildi. 

İŞTE SON DEPREMLER

Yaşanan depremlerin saatini ve şiddeti anlık olarak takip etmek mümkün. AFAD tarafından yayımlanan listede Kahramanmaraş, Hatayi İstanbul, Elazığ, Düzce, Muğla, Tokat, Bingöl, İzmir, Manisa, Malatya ve birçok ile ait son dakika deprem bilgileri yer alıyor.

AFAD SON DEPREMLER İÇİN TIKLA

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...