Ankara'da doğal gaz patlaması! 1 yaralı var

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Ankara'da doğal gaz patlaması! 1 yaralı var

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Ankara'da bir iş yerinde korku dolu dakikalar yaşandı. Yaşanan patlamada 1 kişi yaralanırken dükkan hasar gördü.

İş yerinde meydana gelen doğal gaz patlaması yürekleri ağza getirdi.  Edinilen bilgilere göre, Sincan ilçesi Atatürk Mahallesi’nde bir binanın 1’inci katındaki iş yerinde yapılan tadilat sırasında patlama meydana geldi.

Doğal gaz tesisatından kaynaklandığı belirtilen patlamada 49 yaşındaki bir kişi hafif yaralandı. Patlamanın etkisiyle çevredeki birçok dükkan da hasar gördü. Olay yerine kısa sürede doğal gaz arıza ekipleri, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı, tedbir amaçlı hastaneye sevk edildi.

BAŞKENT DOĞALGAZ'DAN AÇIKLAMA

Başkent Doğalgaz Dağıtım, patlamanın usulsüz gaz kullanımından kaynaklandığının tespit edildiğini açıkladı.

Başkent Doğalgaz'dan yapılan yazılı açıklamada şu fiadelere yer verildi;

“Patlamanın yaşandığı dairedeki aboneliğin Temmuz 2023 ayında feshedilmiş olduğu, sayaç vanasının mühürlü ve vanasının kapalı konumda bulunduğu tespit edilmiştir. İçeri girildiğinde ise daire içinde tadilat yapıldığı ve inşaat molozlarının olduğu, ocak tesisat vanasının açık pozisyonda ve bağlantı fleks hortumun kesik olduğu belirlenmiştir.

Dairedeki patlamanın usulsüz gaz kullanımından kaynaklandığı tespit edilmiştir. Şirketimizin kontrol ve onayı olmaksızın usulsüz ve yetkisiz biçimde doğalgaz kullanarak patlamaya sebebiyet veren kişiler hakkında suç duyurusunda bulunulacaktır.

Bu olay, Şirketimiz onayı olmaksızın doğal gaz tesisatına müdahale edilmemesi gereğini bir kez daha ortaya koymuştur. Yaşanan olay ile ilgili Ankara’mıza geçmiş olsun dileklerimizi iletir, olayda yaralanan vatandaşımıza acil şifalar dileriz.”

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...