Televizyon çekimi ölümle sonuçlandı! Artvin'de çığ düştü, ünlü isim kendi çabasıyla kurtuldu: 2 ölü, 7 yaralı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Artvin'in Yusufeli ilçesi Olgunlar mahallesi yaylasındacığ düştü. Felaket sonrası ilk belirlemelere göre çığ altında kalan 2 dağcı öldü, 7 kişi de yaralandı. Ünlü program yapımcısı Serdar Kılıç'ın da çığ altında kaldığı ve kendi imkanalrıyla kurtulduğu ortaya çıktı.

Artvin Olgunlar mahallesi yaylasında çığ düştü. İlk belirlemelere göre, 2 kişi olay yerinde hayatını kaybederken, 7 kişi ise yaralandı. Çığ altında kalanların arasında  bulunan yağımcı Serdar Kılıç'ın kendi çabasıyla kurtulduğu daha sonra diğer vatandaşların da kurtulması için yardımda bulunduğu ortaya çıktı. 

Televizyon çekimi ölümle sonuçlandı! Artvin'de çığ düştü, ünlü isim kendi çabasıyla kurtuldu: 2 ölü, 7 yaralıYapımcı ve sunucu Serdar Kılıç

VALİLİKTEN İLK AÇIKLAMA

Artvin Valiliği'nden konuyla ilgili yapılan açıklamada "Bugün saat 15.00 sıralarında Yusufeli ilçemiz Yaylalar Köyü Olgunlar Mahallesi yaylasında kayak yapan vatandaşlarımızın üzerine çığ düşmesi sonucu ilk belirlemelere göre 2 vatandaşımız ex olmuş, 7 vatandaşımız yaralı olarak kurtarılmıştır. AFAD İl Müdürlüğümüz koordinesinde ilgili tüm ekiplerimizce olay ile ilgili gerekli çalışmalar yürütülmektedir" denildi.

Televizyon çekimi ölümle sonuçlandı! Artvin'de çığ düştü, ünlü isim kendi çabasıyla kurtuldu: 2 ölü, 7 yaralıDağcıların bir televizyon programı için bölgede bulundukları ve hayatını kaybeden dağcıların Erzurumlu oldukları öğrenildi.

SERDAR KILIÇ DA KURTULANLAR ARASINDA

TRT Program Yapımcısı Serdar Kılıç da çığdan kurtulanlar arasında yer alıyor. Yaşadıklarını anlatan Kılıç "Kendimi çıkarabildim, sinyal gönderici aletlerle sırayla 5 kişinin yerini tespit ettik. Ekipten 3 kişi daha yukardaydı çığa maruz kalmadılar. Daha sonra 3 kişiyi sağ salim çıkardık, 2’si maalesef çok derindeydi." dedi.

ÖLEN DAĞCILARDAN BİRİNİN KİMLİĞİ BELLİ OLDU

Çığda hayatını kaybedenlerden Erzurumlu dağcı Mustafa Tekin'in kimliği belirlenirken, Tekin'in deprem sonrası Malatya'da gönüllü olarak arama kurtarma çalışmalarına katıldığı öğrenildi. Tekin'in o anları sosyal medyasından paylaştığı belirlendi.

Televizyon çekimi ölümle sonuçlandı! Artvin'de çığ düştü, ünlü isim kendi çabasıyla kurtuldu: 2 ölü, 7 yaralı

Öte yandan Malatya'dan beklenen askeri helikopterle cenazelerin ve yaralıların Artvin il merkezine götürüleceği öğrenildi.

(İHA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...