Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Bakanlıktan 'alkol zehirlenmeleri' açıklaması

Bakanlıktan 'alkol zehirlenmeleri' açıklaması
Fotoğraf Başlığı Bakanliktan 'alkol zehirlenmeleri' açiklamasi

Sağlık Bakanlığı, 91 kişinin alkol zehirlenmesinden etkilendiği anlaşıldığını, bu hastalardan 20'sinin hayatını kaybettiğini açıkladı.

Kaydet
a- | +A
Bakanlıktan yapılan açıklamada, bugün bazı medya kuruluşlarında yer alan ve “30 vatandaşımızın alkol zehirlenmesinden hayatını kaybettiğine” ilişkin olarak yayınlanan haberlerin gerçeği yansıtmadığı kaydedilerek, "İstanbul ilimizde 18 Ekim 2015 tarihinden bu yana hastanelerimize müracaat eden 91 kişinin alkol zehirlenmesinden etkilendiği anlaşılmış, bu hastalarımızdan 20'si hayatını kaybetmiştir"denildi.


Bugün itibari ile yoğun bakım ünitelerinde 10 hastanın tedavisine devam edildiğinin ifade edildiği açıklamada şu bilgiler verildi:


"11 hastamız ise normal serviste gözlem altında tutulmaktadır. 4 şüpheli vakanın ise adli tıptaki tetkik sonuçları beklenmektedir. Kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi adına Bakanlığımız kaynakları dışında duyumlara itibar edilmemesini rica ederiz. Tedavi gören hastalarımızın mevcut durumları ile ilgili süreçler kamuoyu ile paylaşılmaya devam edilecektir."
Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.