Başakşehir'de gece yarısı hemşeri derneğine silahlı saldırı! Yaralılar var

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Son Dakika Haberleri, Haber Ayrıntıları, Gelişmeler, Haber

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

İstanbul Başakşehir'de bulunan Sinoplular Derneği’ne silahlı saldırı düzenlendi. Olayda  ilk belirlemelere göre 5 kişi yaralandı.

Başakşehir Ispartakule Mahallesi’nde bulunan Sinoplular Derneği’ne silahlı saldırı düzenlendi. Saldırı sonucu  ilk belirlemelere göre 5 kişi yaralandı.

OTOMATİK SİLAHLARLA SALDIRDILAR

Edinilen bilgiye göre, hemşehri derneğine kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerce otomatik tabancalarla ateş açıldı.
 
Olay sonrası şüpheliler kaçarak kayıplara karışırken, dernekte bulunan Ahmet G., Yakup A., Muhammet B., Furkan Ö. ve İsmail D. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. 
 
Başakşehir'de gece yarısı hemşeri derneğine silahlı saldırı! Yaralılar var - 1. Resim
 
Saldırıda yaralanan 5 kişi sağlık görevlilerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından çevre hastanelere kaldırıldı. Başakşehir'de gece yarısı hemşeri derneğine silahlı saldırı! Yaralılar var - 2. Resim
İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri dernekte inceleme yaparken, çok sayıda boş kovan bulundu.

Şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...