Batman'da HDP'liler ile polis arasında gerginlik

Batman'da HDP'liler ile polis arasında gerginlik
Başlık ResmiBatman'da HDP'liler ile polis arasinda gerginlik

"Yürüyüş dağıtılmadan önce polis müzakere eder" diyen HDP'li vekil Ali Atalan'a Emniyet Müdür Yardımcısı'ndan tokat gibi yanıt.

Kaydet
|
Batman'da Suruç olaylarının ardından yaşanan operasyonlara tepki göstermek için izinsiz yürüyüş yapmak isteyen HDP'lilere polis müdahale etti.

Bunun ardından HDP Batman Milletvekili Ali Atalan, Emniyet Müdür Yardımcısı İrfan Çubukçu'ya tepki gösterdi. Polisle vekil arasında sert tartışma yaşandı.

"BİZ ÇOK MÜZAKERE ETTİK"

Çubukçu HDP'li vekile yürüyüş için "Önce izin alacaksınız. İzin alacağınız yerler belli" dedi. HDP'li vekil ise, "Önce müzakere edilir" cevabını verdi. Çubukçu'nun HDP'li vekile yanıtı "Biz çok müzakare ettik" oldu.

"DAĞIT OĞLUM, DAĞIT"

Emniyet Müdür Yardımcısı devamında poliselere "Suyla mücadele etsinler, önce suyla" ve "Dağıt oğlum, dağıt" talimatlarını verdi.

Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.