Beylikdüzü'nde okul basıp 3 öğretmene saldıran veliyle ilgili yeni gelişme

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde disiplinsiz davranışları nedeniyle kurula sevk edilen öğrencinin velisi, 2 gün önce Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu'na giderek öğretmenlere saldırdı. 3 öğretmene saldıran veliyle ilgili yeni gelişme...

Beylikdüzü’nde çocuğu disiplin kuruluna sevk edildiği için öfkelenip arkadaşıyla birlikte okulu basarak öğretmenleri darp eden veli ve arkadaşı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

NE OLMUŞTU?

Olay, Adnan Kahveci Mahallesi’nde bulunan Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’nda yaşanmıştı. Okuldaki davranışları nedeniyle disiplin kuruluna sevk edilen oğlunun durumuna sinirlenen baba E.Y., arkadaşı T.M. ile okula gelip taşkınlık çıkarmıştı. Öğretmenleri de darp ettiği iddia edilen şahıs ve arkadaşı gözaltına alınmış ve daha sonra serbest bırakılmıştı. Yapılan itirazın ardından yeniden gözaltına alınan 2 şüpheli, çıkartıldıkları mahkemece tutuklandı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...