Bir 'bakacağız' vakası daha! "Allah, bir adli işlemde seni benle karşılaştırır"

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Geçtiğimiz aylarda sosyal medyada sıkça paylaşılan "Duba yok bir şey yok bakacağız" videosunun bir benzeri de Kırıkkale'de kaydedildi. Gelin arabasının plakasını "Evleniyoruz" yazısıyla kapatan sürücü, kendisine kesilen para cezasının ardından öfkelendi. Bakanlık personeli olduğunu öne süren sürücü, polis memurunu, "Allah, bir adli işlemde seni benle karşılaştırır" sözleriyle tehdit etti.

Kırıkkale'de trafik ekipleri, Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla 43 ilin geçiş güzergahında oluşan yoğunluk karşısında çalışmalarını sürdürüyor.

Trafik yoğunluğunun en fazla olduğu noktalarda görev yapan ekipler, vatandaşların can ve mal güvenliğini tehlikeye atan sürücülere de Karayolları Trafik Kanunu maddelerince cezai işlem uyguluyor. Trafiğin en yoğun olduğu bölgede kural ihlali yapan ve plakası "Evleniyoruz" yazısı ile kapatılan gelin arabası durduruldu.

Bir 'bakacağız' vakası daha!

Trafik polisi, sürücü E.C.'ye Karayolları Trafik Kanunun 23/3-c-1 maddesi gereğince 2 bin 647 lira para cezası uyguladı. Ceza fişini imzalamayan E.C., kendisinin bakanlık personeli olduğunu öne sürdü. Cezanın ardından öfkelenen E.C., önce telefon beklediğini belirterek, "Allah bir adli işlemde seni benle karşılaştırır. Memur memura böyle yapıyorsa ben de böyle yapacağım" sözleriyle polis memurunu tehdit etti. Öfkeli sürücü daha sonra polislere ceza fişini de atarak, cezanın e-devletine gönderilmesini istedi.

Bir 'bakacağız' vakası daha!

Polislerin görevini yaptığını söyleyen düğün konvoyundaki diğer vatandaşlar da E.C.'yi sakinleştirerek, olay yerinden uzaklaştırdı.

Bir 'bakacağız' vakası daha!

"BAKACAZ" DİYEN ŞAHIS DA ÇOK KONUŞULMUŞTU

Öte yandan, Kırıkkale'deki bu olay jandarmayla tartışması sosyal medyada paylaşıldıktan sonra viral olan Abdullah Kaya'yı akıllara getirdi. Duba yok bir şey yok bakacaz..." şeklindeki küfürlü sözleriyle tanınan Abdullah Kaya hakkında 'Görevi Yaptırmamak İçin Direnme' ve 'Hakaret' suçlarından hakkında dava açıldığı öğrenilmiş ve Kaya'nın toplamda 1 yıl 8 ay hapse mahkûm edilmesine karar verilmişti.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
sonuç15 Nisan 2024 12:37

İşte böyle böyle elemanları bakanlık vb. yerlere alırsanız olacağı bu. Şöyle bir memur olabilir mi ya??

Fethi14 Nisan 2024 19:00

Memur memura tolerans taniyacaksa diğer insanlara ne muamelesi yapılıyor acaba ayrımcılığa bak sen zaten ülkenin başına ne gelirse memurum diye millete tepeden bakanların yüzünden geliyor Allah'ın adaleti bir gün olur tecelli eder haksızlıklara karşı

Sonraki Haber Yükleniyor...