Bir ilde daha orman yangını: Alevlere havadan ve karadan müdahale ediliyor

- Güncelleme:
Bir ilde daha orman yangını: Alevlere havadan ve karadan müdahale ediliyor

GÜNDEM Haberleri

İzmir'in Tire ilçesinde zeytinlik alanda çıkan yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor. Alevleri kontrol altına alma çalışmaları sürüyor. 

Yazın gelmesi ve sıcakların etkisiyle birlikte birçok ilde yangın meydana geldi. Ekiplerin yangınlara havadan ve karadan müdahalesi sürüyor. Aşırı sıcakla birlikte zaman zaman alevlere müdahale zorlaşıyor. Kontrol altına alınan bölgelerde soğutma çalışmaları başlarken bir ilden daha yangın haberi geldi.

ZEYTİNLİK ALANDA YANGIN

İzmir’in Tire ilçesinde saat 13.00 sıralarında Büyükkale köyü yakınlarındaki zeytinlik alanda yangın çıktı. Henüz çıkış nedeni bilinmeyen yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor. Çok sayıda itfaiye ve orman ekibinin alevlere müdahalesi sürüyor.

EKİPLER MÜDAHALE EDİYOR

Alevleri kontrol altına almak için İzmir Orman Bölge Müdürlüğü 3 helikopter ve 11 arazözle çalışma sürdürüyor. Yangını kontrol altına alma çalışmaları devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...