Bolu'da maden ocağında göçük faciası! Çok sayıda işçi yaralandı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Bolu'da maden ocağında göçük faciası! Çok sayıda işçi yaralandı

GÜNDEM Haberleri

Bolu’nun Mengen ilçesine bağlı Gökçesu beldesinde özel bir maden işletmesinde sabah saatlerinde bir göçük yaşandı. Yüreklerin ağza geldiği göçükte 7 işçi yaralandı ve ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri geldi. Yaralı işçiler hastaneye kaldırılırken olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Maden göçük faciası yüreği ağızlara getirdi ama korkulan olmadı.  Saat 09.30 sıralarında özel işletmeye bağlı bir maden ocağında işçilerin kömür çıkarmak için çalışma yaptığı esnada tahkimat direği kırıldı. Direğin kırılmasıyla birlikte göçük meydana geldi. Göçüğün altında kömür çıkarmak isteyen 7 kişi hafif şekilde yaralandı.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Maden ocağında meydana gelen göçme neticesinde yaralanan Murat S., Yıldıray H., Ramazan A., İsmail Y. ve ismi öğrenilemeyen 3 kişi ambulansa alınarak, hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.(İHA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...