Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Boydak soruşturmasında flaş gelişme

Boydak soruşturmasında flaş gelişme
Fotoğraf Başlığı Boydak sorusturmasinda flas gelisme

Kayseri'de gözaltına alınan ve savcılık tarafından sorgulanan Erol Boydak serbest bırakıldı.

Kaydet
a- | +A

Kayseri'de 'Paralel Yapı' soruşturmasında gözaltına alınan ve savcılık tarafından sorgulanan Hacı Boydak, Memduh Boydak ve Murat Bozdağ, nöbetçi savcılık tarafından tutuklanma talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edilirken, Erol Boydak ise serbest bırakıldı.

CUMA GÜNÜ GÖZALTINA ALINDILAR

Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında, Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, örgüte finans sağlandığı iddiasıyla Boydak Holding'in 4 üst yöneticisini gözaltına aldı. Boydak Holding'in Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan Boydak Center'da arama yapan ekipler, bilgisayar hard diskleri ve muhasebe kayıtlarının kopyalarını aldı. Boydakların emniyetteki ve savcılıktaki sorgularında, suçlamaları reddettikleri öğrenildi.

Boydak soruşturmasında flaş gelişme
Başlık ResmiBoydak soruşturmasında flaş gelişme

HACI BOYDAK: ÇOK MUTLUYUM

Savcılık sorgusu öncesi, hastaneye sağlık kontrolüne getirilen yöneticilerden Hacı Boydak, DHA muhabirinin, 'Bir şey söylemek ister misiniz?' sorusu üzerine, "Çok mutluyum" dedi.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.