Buğra Kavuncu'dan kendini "metro fatihi" ilan eden İmamoğlu'na tepki

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Buğra Kavuncu'dan kendini "metro fatihi" ilan eden İmamoğlu'na tepki

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

İyi Parti İBB adayı Buğra Kavuncu, bir zamanlar ittifak yaptığı İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kendini "metro fatihi" ilan etmesine tepki gösterdi. Kavuncu, "Metro fatihi bana göre çok abartılı bir tabir. Fatih olmak için gemileri karadan yürütmek lazım, bu kadar vizyoner olmak lazım" dedi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile eski yol arkadaşı, şimdilerde İyi Parti İBB adayı Buğra Kavuncu arasında ipler gerildi.

İmamoğlu'nun "Nasılsa bu projeleri metro fatihi Ekrem İmamoğlu ve arkadaşları yapacak kardeşim." sözlerine tepki gösteren Kavuncu, Ekrem İmamoğlu'nun ulaşım konusunda başarısız olduğunu söyledi.

"FATİH OLMAK İÇİN GEMİLERİ KARADAN YÜRÜTMEK LAZIM"

İYİ Parti İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Buğra Kavuncu, "Metro fatihi bana göre çok abartılı bir tabir. Ben şuna bakarım, İstanbul'da trafikte geçirdiğim süre daha mı az, daha mı fazla? Trafik yoğunluğu daha mı az daha mı fazla? Ortalama hızım düşmüş mü yoksa artmış mı? Ben daha yavaş gidiyorsam, trafikte daha fazla vakit harcıyorsam bu tabiri abartılı bulurum. Fatih olmak için gemileri karadan yürütmek lazım, bu kadar vizyoner olmak lazım" ifadelerini kullandı.

Buğra Kavuncu'dan kendini

 

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...