Bungalovda yangın faciası: Hafta sonu tatili için Sapanca'ya giden iki genç feci şekilde hayatını kaybetti

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Hafta sonu tatili için Sakarya'nın Sapanca ilçesine giden iki genç, konakladıkları bungalov evde çıkan yangında feci şekilde hayatını kaybetti. 22 yaşındaki Doğukan Kaya ve 21 yaşındaki Aleyna Songül Kara'yı hayattan koparan yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

Bungalov evleri ile özellikle hafta sonu tatili için İstanbul, Bursa ve Eskişehir gibi yakın büyük kentlerde yaşayanların ilgisini çeken Sapanca'da bir işletmede çıkan yangın, iki genci hayattan kopardı. 

Sabah saatlerinde Şükriye Mahallesi Polat Caddesi üzerinde bulunan bir bungalov evde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Bungalovun ahşap yapısını saran alevleri fark eden vatandaşlar, itfaiye, jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi. Adrese ulaşan itfaiye ekipleri, yangını kontrol altına alarak söndürdü. 

Hafta sonu tatili için geldikleri öğrenilen 22 yaşındaki Doğukan Kaya ve 21 yaşındaki Aleyna Songül Kara çıkan yangında yanarak hayatını kaybetti.

Bungalovda yangın faciası: Hafta sonu tatili için Sapanca'ya giden iki genç feci şekilde hayatını kaybetti

İNCELEME BAŞLATILDI

Cumhuriyet Savcısı ve jandarma ekiplerince yapılan incelemenin ardından cenazeler otopsi yapılmak üzere Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Kampüsünde bulunan Adli Tıp Merkezine kaldırıldı.

Yangınla alakalı inceleme başlatıldı. (İHA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...