Bursa'da sıcak saatler, mobilya imalathanesi alev alev yandı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Bursa’nın İnegöl ilçesindeki bir mobilya imalathanesinde yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Yangın ekiplerin müdahalesi ile söndürülürken iş yerinde hasar meydana geldi.

Bursa’nın İnegöl ilçesi Mahmudiye Mahallesi'nde faaliyet gösteren mobilya imalathanesinde yangın çıktı. Bursa'da sıcak saatler, mobilya imalathanesi alev alev yandı - 1. Resim

Olay saat 00.30 sıralarında Mahmudiye Mahallesi 1. Yunus Emre Caddesi'nde faaliyet gösteren 3 katlı mobilya imalathanesinde yaşandı. 

Bursa'da sıcak saatler, mobilya imalathanesi alev alev yandı - 2. Resim

İş yerinde sebebi henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Alevleri gören vatandaşlar durumu hemen yetkililere haber verdi. İhbar üzerine adrese kısa sürede çok sayıda ekip sevk edildi. 

Bursa'da sıcak saatler, mobilya imalathanesi alev alev yandı - 3. Resim

İtfaiye erlerinin hızlı müdahalesi ile yangın bir saatte söndürüldü. Mobilyacıda ise maddi hasar oluştu. Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...