Çakmak çaktı, otomobil alev aldı: 1 ölü,1 yaralı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Çakmak çaktı, otomobil alev aldı: 1 ölü,1 yaralı

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Samsun'da aracın içinde sigara yakmak için çakmak çakan gençler bir anda alevlerin arasında kaldı. Gençlerden biri hayatını kaybederken diğeri ise yanarak yaralandı.

Samsun'da içinde oturdukları otomobilde sigara yakmak için çakmağı çaktıklarında alevler içerisinde kalan bir kişi hayatını kaybederken, bir kişi de yanarak hastanelik oldu.

GENÇLER ALEVLERİN ARASINDA KALDI

Olay, Samsun'un Canik ilçesi Samsun Üniversitesi yolu üzerinde dün akşam meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mustafa Bal (21) ve Gökay Arslan (21) park halindeki otomobilin içinde otururken sigara yakmak için çakmağı çaktıklarında henüz bilinmeyen sebeple aracın içinde alev parlaması oldu ve gençler alevlerin içinde kaldı.

BİRİ HAYATINI KAYBEDERKEN DİĞERİ YARALANDI

Mustafa Bal olay yerinde hayatını kaybederken, Gökay Arslan ise çeşitli yerlerinden yanarak yaralandı. Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Arslan tedavi altına alınırken, Mustafa Bal'ın cansız bedeni otopsi için aynı hastanenin morguna kaldırıldı. Jandarma olayla ilgili inceleme başlattı.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...