Çekmeköy’de ilginç yol tartışması: Motosiklet sürücüsü otomobilin üstüne yattı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Çekmeköy’de otomobil sürücüsü ile motosiklet sürücüsü trafikte birbirine girdi. Tartışmanın ardından gitmeye çalışan otomobil sürücüsünü engellemek isteyen motosiklet sürücüsü aracın kaputuna yattı. Otomobil sürücüsünün, kaputun üzerine yatan motosikletliyle yolda ilerlemeye çalıştı.

Çekmeköy’de bugün yaşanan olayda iddiaya göre bir motosiklet sürücüsü ile otomobil sürücüsü trafikte tartışma yaşadı. Tartışmanın ardından aracına binip gitmek isteyen otomobil sürücüsünü durdurmak isteyen motosikletli, otomobilin kaputuna yatarak gidişine engel olmaya çalıştı.

Çekmeköy’de ilginç yol tartışması: Motosiklet sürücüsü otomobilin üstüne yattı

Kaputa çıkan motosikletliyi inmesi için ikna edemeyen otomobil sürücüsü ise gaza basarak bir süre yolda ilerledi. Motosiklet sürücüsünün otomobil kaputuna yatarak ilerlemesi ise ilginç anlara sahne oldu. O anlar başka bir sürücü tarafında cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...