Kuzey Marmara Otoyolu'nda otobüs ile tır çarpıştı! Çok sayıda yaralı var

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Son dönemde Kuzey Marmara Otoyolu'nda meydana gelen kazalara bir yenisi daha eklendi. Çekmeköy mevkiinde yolcu otobüsü ile tır çarpıştı, feci kazada 19 kişi yaralandı.

Kuzey Marmara Otoyolu Çekmeköy mevkiiinde yoğun sis ve kaygan zemin faciayı getirdi. Edirne istikametinde ilerleyen şehirler arası yolcu otobüsü, tır ile çarpıştı.

EKİPLER OLAY YERİNE SEVK EDİLDİ

Yapılan ihbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri otobüs içinde sıkışan yaralıları çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti.

Yaralılar sağlık ekipleri tarafından hastanelere sevk edilirken, polis ekipleri de olay yerinde yeni bir kaza yaşanmaması adına güvenlik önlemi aldı.

ŞOFÖR DAHİL 19 YARALI

Otobüsün kullanılamaz hale döndüğü kazada otobüs şoförü dahil 19 kişi yaralandı.

Emniyet güçleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kuzey Marmara Otoyolu'nda otobüs ile tır çarpıştı! Çok sayıda yaralı var

KUZEY MARMARA OTOYOLU'NDA PEŞ PEŞE KAZALAR

28 Ocak tarihinde karla karışık yağmurun etkili olduğu Kuzey Marmara Otoyolu Kocaeli geçişinde 3 aracın karıştığı zincirleme kaza meydana geldi. Kazada 5 kişi yaralanırken otoyolun Ankara istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu.

25 Ocakta ise Eyüpsultan Işıklar Gişeleri mevkii'nde gişelere girmek için sıra bekleyen tıra beton mikseri arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle mikser, tır dorsesinin altına girerken kazada 2 kişi yaralandı.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...