Cuma namazı çıkışında silahlı saldırıya uğrayan adam canından oldu

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Cuma namazı çıkışında silahlı saldırıya uğrayan adam canından oldu

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Kastamonu’da cuma namazına giden Hüseyin Emiroğlu çıkışta bir kişi ile tartıştı. Kavgaya dönüşen olayda silahlı saldırıya uğrayan Emiroğlu, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlıkçıların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

Kastamonu’da bir kişi cuma namazı çıkışında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Olay, Merkez ilçesine bağlı Elyakut köyünde yaşandı.

CAMİDEN ÇIKTI SİLAHLI SALDIRIYA UĞRADI

Köydeki camide cuma namazını kıldıktan sonra dışarı çıkan Hüseyin Emiroğlu ile E.S. arasında henüz öğrenilemeyen bir sebeple tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine E.S. tüfekle Emiroğlu’na ateş etti. Vücudunun çeşitli yerlerine saçmaların isabet eden talihsiz adam ihbar üzerine olay yerine gelen sağlıkçıların müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

Cuma namazı çıkışında silahlı saldırıya uğrayan adam canından oldu

Fotoğraftaki: Hüseyin Emiroğlu

ZANLI GÖZALTINA ALINDI

Cumhuriyet savcısı ve jandarma ekipleri tarafından yapılan incelemelerin ardından Emiroğlu’nun cenazesi morga kaldırıldı. E.S. ise jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...