Cumhurbaşkanı Erdoğan, kurban vekaletini o kuruma verdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kurban Bayramı dolayısıyla kurban vekaletini Türk Kızılay'a verdi.
- Cumhurbaşkanı Erdoğan kurban vekaletini Türk Kızılay'a verdi.
- Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz da bağışını Türk Kızılay'a vekâlet yoluyla teslim etti.
- Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş da bağışını Türk Kızılay'a vekâlet yoluyla teslim etti.
- Vekâletler Türk Kızılay Genel Başkanı Prof. Dr. Fatma Meriç Yılmaz tarafından alındı.
- Türk Kızılay Genel Başkanı Prof. Dr. Fatma Meriç Yılmaz, bağışçıların iyilik niyetini vekâletle kurban kesimi yoluyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırdıklarını belirtti.
- Prof. Dr. Fatma Meriç Yılmaz, Kızılay'ın vekâlet verenlerle ihtiyaç sahipleri arasında köprü olmaya devam edeceğini ifade etti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kurban Bayramı dolayısıyla kurban vekaletini Türk Kızılay'a verdi. Erdoğan'ın yanı sıra Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş da bağışlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Türk Kızılay'a vekâlet yoluyla teslim etti.
"BU GÜVENE LAYIK OLMAK BÜYÜK SORUMLULUK"
Vekâletler, Türk Kızılay Genel Başkanı Prof. Dr. Fatma Meriç Yılmaz tarafından alındı. Konuya ilişkin açıklama yapan Türk Kızılay Genel Başkanı Prof. Dr. Fatma Meriç Yılmaz, "Bağışçılarımızın iyilik niyetini vekâletle kurban kesimi yoluyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırırken, süreci güvenli ve şeffaf bir şekilde yürütüyoruz. Cumhurbaşkanımızın kurban bağışına aracılık etmek ve Kızılay'ımıza duyduğu güvene layık olmak bizim için büyük bir sorumluluk. Her yıl olduğu gibi aynı inanç ve kararlılıkla vekâlet verenlerle ihtiyaç sahipleri arasında köprü olmaya devam edeceğiz" dedi.
