Depremzedeleri taşıyan otobüs kaza yaptı: Ölü ve yaralılar var

- Güncelleme:
Depremzedeleri taşıyan otobüs kaza yaptı: Ölü ve yaralılar var

GÜNDEM Haberleri

Kahramanmaraş’taki felaketin ardından afet bölgesinden ayrılan depremzedeler faciayı yaşadı. Hatay’da depremzede öğrencileri taşıyan otobüs, kömür yüklü tırla çarpıştı. Yola savrulan öğretmen ve öğrenci hayatını kaybederken 6 kişi de yaralandı.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler Türkiye’yi sarstı. Asrın felaketi olarak nitelendirilen depremde 11 ilde 40 binden fazla kişi hayatını kaybetti. Yaklaşık 13 milyondan fazla kişinin etkilendiği felakette binlerce bina enkaza döndü. Türkiye depremlerin ardından yaralarını sarmaya çalışıyor. Depremzedeler afet bölgesinden ayrılmaya devam ederken kötü bir haber geldi.

Depremzedeleri taşıyan otobüs kaza yaptı: Ölü ve yaralılar var

ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİ YOLA SAVRULDU

Kaza, Tarsus- Adana- Gaziantep (TAG) Otoyolunun Ceyhan istikametinde meydana geldi. İddiaya göre, otobüs Hatay’da üniversiteye hazırlanan 50 depremzede öğrenci ve 2 öğretmen ile Konya’ya yola çıktı. Otobüs Adana’da otoyolda kömür yüklü tıra arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle öğrenci Merve Genç ile öğretmen Hanife Şahin yola savruldu.

Depremzedeleri taşıyan otobüs kaza yaptı: Ölü ve yaralılar var

2 ÖLÜ VE 6 YARALI VAR

İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Bölgeye gelen sağlık ekipleri Merve Genç ile Hanife Şahin’in hayatını kaybettiğini belirledi. Ölenlerin cansız bedenleri otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Kazada yaralanan 6 kişi de şehirdeki çeşitli hastanelere kaldırıldı. 

(İHA)

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...