'Devletimize yük olduk' dedi, Erdoğan'ı duygulandırdı: 'Sen ne güzel bir annesin'

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,'ın deprem bölgesinde inceleme yaptığı esnada deremzede bir kadın, "Hoşgeldiniz. Kara gün dostu" diyerek, memnuniyetini ifaade etti. "Devletime yük olmak istemezdim, yük oldum" diyen kadına Erdoğan, "Sen ne güzel bir annesin." diye cevap verdi.

Cumhurbaşkanı  Erdoğan  deprem sonrasında bölgeyi ziyaretlerini sürdürüyor. Erdoğan bugün de Gaziantep ve Osmaniye'de depremzedelerle buluştu. Erdoğan'ın yanına gelen bir depremzede, "devletime beni yük eyleme derdim hep, devletime yük oldum." dedi. Depremzedenin sözlerinden etkilenen Erdoğan,  "Sen ne güzel bir annesin, ne güzel bir kadınsın" dedi.

"HOŞGELDİN KARA GÜN DOSTU"

Bölgede incelemelerde bulunan Erdoğan'ın yanına gelen bir kadın "Hoşgeldiniz kara gün dostum, iki dünya kardeşim, seni de kendime benzetirim. Ne senden ne bizden musibet eksik oldu peygamberi sevdiğimizden. Ne kadar musibet gelirse gelsin, sevmekten vazgeçmeyeceğiz. Ben devletten yardım almıyorum, devletime beni yük eyleme derdim hep, devletime yük oldum." dedi.

Erdoğan da depremzede kadını "Sen ne güzel bir annesin, ne güzel bir kadınsın" diyerek cevapladı.

Depremzede kadın, Erdoğan'a "İki evladım ile baş edemiyorum siz bütün ülke ve düşmanlarla baş ediyorsunuz" diyerek sevgisini dile getirdi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...