Diş doktoruna dehşeti yaşattı! Dudağı uyuştu, ortalığı birbirine kattı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

İstanbul'da bir kişi, ağrı şikayetiyle gittiği klinikte diş hekimine saldırdı. Saldırıya uğrayan diş hekimi, hakaretlere maruz kaldığını ve ölümle tehdit edildiğini söyledi.

Güngören'de, iddiaya göre diş ağrısı nedeniyle kliniğe giden bir vatandaş yapılan iğne sonrası dudağı uyuşunca diş hekimini yaraladı. Olay yerinden kaçan saldırganın 20 suç kaydının olduğu tespit edildi. Polis ekipleri, saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

Olay, Gençosman Mahallesi Ayazma Caddesi'ndeki bir diş kliniğinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Okan Kocaöz diş ağrısı şikayetiyle 11 Kasım Cumartesi günü saat 15.00 sıralarında diş Hekimi Pelin Can'nın kliniğine geldi. Diş hekimi kadın, Okan Kocaöz'ün dişine iğne yaparak müdahalede bulundu. İddiaya göre, iğnenin ardından Kocaöz dudağının uyuştuğunu söyledi. 'Dudağıma ne yaptınız' diye bağıran Kocaöz, klinikte bulunan sandalyeyle eşyalara zarar vermeye başladı. Can, bu sırada şüpheliye engel olmak istedi ancak başarılı olamadı. Saldırgan, sandalyeyle diş hekimini ayağından yaraladıktan sonra klinikten ayrıldı. Kadın hekim, durumu polis ekiplerine bildirmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri güvenlik kameralarını inceleyerek saldırganın eşgalini belirledi. Saldırganın emniyette tehdit, kasten yaralama, açıktan hırsızlık olmak üzere 20 suç kaydının olduğu da tespit edildi. Polis ekipleri, saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

"İĞNEYİ KEMİĞİME SAPLADINIZ" DİYEREK SALDIRDI

Yaşadığı olayı anlatan Diş Hekimi Pelin Can, "Şöyle ki hastam buraya diş tedavisi olmak için geldi. Asistanıma dişinin ağrıdığını beyan edip, muayene olmak istiyorum şeklinde belirtti. Daha sonra biz onu bekleme salonuna aldık. O sırada randevulu hastamın yanına döndüm. Dişi çok ağrıdığı için sonrasında yanına geçip ona daha erken yardımcı olmaya gittim. Konuşmanın sonrasında dişine çekim endikasyonu verildi. Bildiğimiz üzere normal lokal anestezi uygulandı. Bunun sonucunda hastayı 5 dakika bekletip uyuşması gerektiğini belirttim" dedi.

Sonrasında başıka bir randevulu hastasının yanına geçtiğini söyleyen Can, "Bir dakika sonra uyuşmanın başladığını anlayınca, uyuşmanın paniğiyle bana gelip hastanın yanında 'dişime iğneyi sapladınız, kemiğime sapladınız' şeklinde hitapta bulundu. Ben de bunun karşılığında bunun normal bir durum olduğunu, kemiğe saplanmayıp normal bir anestezi işleminin uygulandığını hatta yarım santimetreden daha az iğne sokularak yapıldığını belirttim. Hasta bir türlü beni dinlemedi. Ben de sorun çıkararak buradan çıkmak istiyorsanız buyurun çıkabilirsiniz şeklinde onu dışarıya yönlendirdim" ifadelerini kullandı.

"ÖLÜMLE TEHDİT EDİLDİM"

Uğradığı saldırı nedeniyle tedirgin olduğunu söyleyen diş hekimi, "Aynayı alıp yere vurdu. Sandalyeyi tutarak camıma fırlattı. Paspastan kaydığı için kendisi de yere düştü. Düşmenin verdiği öfkeyle de sandalyeyle bana saldırdı. Bana vurdu. Sağ bacağıma darbe geldi. Ben de onu dışarıya doğru itmeye çalıştım. Bankodaki bazı eşyalarımızı devirdi. Hakaretler, ölümle tehditler gibi duruma maruz kaldım" dedi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...