Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: “Siyonist Hıristiyanlar, Siyonist Yahudilerden daha tehlikeli”

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: “Siyonist Hıristiyanlar, Siyonist Yahudilerden daha tehlikeli”

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Filistin'de yaşanan katliama ilişkin konuştu. Erbaş, Evanjelist Hıristiyanlara dikkat çekerek “Siyonist Hıristiyanlar, Siyonist Yahudilerden daha tehlikeli” dedi. ABD'yi Evanjelistlerin yönettiğini söyleyen Erbaş, "PKK'ya ve İsrail'e silahı bunlar gönderiyor" ifadelerini kullandı.

İsrail Gazze'de katliama devam ediyor. 7 Ekim'den bu yana 45 km'lik Gazze Şeridi'nde gerçekleştirilen soykırımda ölenlerin sayısı 30 bini aştı. Son haftalarda açlıktan ölümler ise hız kazandı. Açlık ve susuzluktan ölen bebeklerin sayısı 10'a çıkarken Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'tan dikkat çeken açıklama geldi. Gazze'de yaşanan katliamın arkasında siyonizm olduğunu vurgulayan Erbaş, Yahudi siyonistlerden çok Hristiyan siyonistlerin daha tehlikeli olduğunu belirtti.

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Samsun programı kapsamında Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Atatürk ve Kongre Merkezi’nde "İslam'ın Rehberliğinde Bilgiden Bilince Konferansı"nda öğrenciler ile buluştu. 

“SİYONİST HIRİSTİYANLAR DAHA TEHLİKELİ"

Türkiye’ye karşı terör örgütlerinin kullandığı silahları ve Filistin halkına karşı kullanılan silahları Siyonist Hıristiyanların verdiğine değinen Prof. Dr. Ali Erbaş, "Evanjelistlere aynı zamanda Yahudi Hıristiyan denilebilir. ‘Siyonist Hıristiyanlar’. Yıllardan beri bahsederdim Siyonist Hıristiyanlar, Siyonist Yahudilerden daha tehlikeli derdim. Bugün görüyoruz. Gazze’de, Filistin’de katliam yapanlara silahı Siyonist Hıristiyanlar veriyor." dedi.

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: “Siyonist Hıristiyanlar, Siyonist Yahudilerden daha tehlikeli” - 1. Resim

PKK'YA SİLAHLARI ONLAR GÖNDERİYOR

Dünyada siyonist Hıristiyanların sayısının 500 milyon olduğunu söyleyen Erbaş, "Amerika’yı onlar idare ediyor. Yıllardır uğraştığımız PKK’ya 4 bin tır silahı onlar gönderiyor. Bu Siyonist Hıristiyanlar aynı zamanda Yahudiliğin Tanrı Krallığının gerçekleştirilmesi diye inanç esaslarını kabul ediyorlar. ‘Tanrı Krallığının bir an önce gerçekleşmesi lazım. Tanrı Krallığı ne zaman gerçekleşecek. Yeryüzünde savaşlar çıkacak, kaoslar olacak, zulümler, katliamlar, terör faaliyetleri olacak. Tanrı artık ‘yeter artık kop kıyamet’ diye emir verecek. 'Tanrı'yı kıyamete zorlamak' diyorlar buna. İşte bu Siyonist Hıristiyanların yıllardan beri dünyada belirledikleri yoldur” diye konuştu.

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: “Siyonist Hıristiyanlar, Siyonist Yahudilerden daha tehlikeli” - 2. Resim

İSLAM HIZLA YAYILIYOR

Dünyanın birçok yerinde insanların Müslüman olmaya başladığını ifade ederek şunları söyledi:

“Dünyada ihtida hareketleri arttı. Dünyanın çeşitli yerlerinde Müslümanların sayısının artığına şahit oluyoruz. Her şerden bir hayır doğuyor. Şerrin bitmesi için elimizden geleni yapıyoruz, yapmamız lazım. Gazze’deki Filistin’deki bu katliamın ortadan kalkması için elimizden geleni yapacağız ama bu katliam yürürken başka bir hayır ortaya çıkıyor.

Binlerce insan Müslüman oluyor. Bir videoda rastlamıştım. Gayrimüslim birisi 'Kur’an’daki bir ayette Allah bu kadar zalim olamaz demiş ve Müslüman olmaktan vazgeçmiştim. Sonra İsrail’in Filistin’de yaptığı katliamı görünce Allah az bile söylemiş diyerek kelimeyi şahadet getirip Müslüman oldum' diyor.”

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...