Düşen terliğini denizden almak istedi, boğularak canından oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Düşen terliğini denizden almak istedi, boğularak canından oldu

GÜNDEM Haberleri

Zonguldak'ta, denize düşen terliğini almak için denize giren 31 yaşındaki Rasim Ünal, kapıldığı akıntıda boğularak hayatını kaybetti.

Zonguldak'ta Kızlar Plajı'nda düşen terliğini kurtarmak için girdiği denizde boğularak hayatını kaybeden Rasim Ünal (31) Karabük'te toprağa verildi.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, Zonguldak'ın Kızlar Plajı'nda eşiyle birlikte gezmek için Zonguldak'a giden 31 yaşındaki Rasim Ünal, kumsalda gezerken, ayağından terlik çıktı. Bu sırada dalgalarla birlikte sürüklenen terliğini kurtarmak için denize giren adam, bir anda dalgaların arasında çırpınmaya başladı.

Düşen terliğini denizden almak istedi, boğularak canından oldu

Eşinin çığlıkları üzerine vatandaşlar hemen sahil güvenlik ve sağlık ekiplerine haber verdi. Rüstem Ünal'ı, sahil güvenlik ekipleri ve vatandaşlar denizden kurtararak bota bindirdi. Sağlık ekiplerine teslim edilen Ünal, ambulansla Atatürk Devlet Hastanesine kaldırıldı. Sağlık ekiplerinin bütün çabalarına rağmen Ünal, kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 

Rasim Ünal, otopsi işlemlerinin ardından cenazesi için memleketi Karabük'e getirildi. Merkeze bağlı Yeşilköy camiinde öğle namazından sonra cenaze namazı kılınan Ünal, gözyaşları arasında köy mezarlığına defnedildi.

Düşen terliğini denizden almak istedi, boğularak canından oldu

31 yaşındaki Rasim Ünal’ın Kastamonu Üniversitesi’ne bağlı Araç Meslek Yüksek Okulunda güvenlik görevlisi olduğu öğrenildi.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...