Ehliyetsiz sürücü yayayı ezerek üzerinden geçti, araçtan indiğinde büyük bir şok yaşadı: O anlar kamerada

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

İstanbul Kağıthane’de ehliyetsiz sürücünün, karşıdan geçmeye çalışan yayayı ezerek üzerinden geçmesi sonucu feci bir kaza meydana geldi. Araçtan inen sürücünün, yayayı gördüğünde yaşadığı panik anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

İstanbul Kağıthane’de ehliyetsiz sürücü, cadde üzerinde karşıdan geçmeye çalışan yayayı ezerek üzerinden geçti. Yaya, olay yerinde hayatını kaybederken feci kaza anı ise güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

İhlas Haber Ajansı’nın haberine göre; Olay, geçtiğimiz Cumartesi saat 00.38’de meydana geldi. İddiaya göre ehliyetsiz şahıs bilinmeyen nedenle direksiyon hakimiyetini kaybederek cadde üzerinde karşıya geçmeye çalışan bir kişiye çarptı. Araç, çarpmadan sonra ise yayayı ezerek üzerinden geçti.

ARAÇTAN İNENLER YAYAYI GÖREREK BÜYÜK BİR ŞOK YAŞADI

Olay sonrası araçtan inenler yayayı görerek büyük bir şok yaşadı. Olay sonrası çevredeki vatandaşlar yayanın etrafında toplanırken yaya olduğu yerde can verdi. Yaşanan o anlar ise çevredeki bir güvenlik kamerasıyla saniye saniye görüntülendi.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

(Kaynak: İhlas Haber Ajansı)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...