Erzincan'da şiddetli fırtına cami minaresini bile devirdi: Bir otomobil hasar aldı, çatılar adeta kağıt gibi uçtu

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Erzincan'da sabah saatlerinden itibaren etkili olan fırtına öylesine şiddetliydi ki bir caminin minaresi buna dayanamadı ve devrildi. Fırtına esnasında bir otomobil hasar alırken bazı binaların çatıları adeta kağıt gibi uçtu ve hasar gördü.

Erzincan'da şiddetli fırtına ortalığı adeta savaş alanına çevirdi. Kentte sabah saatlerinde başlayan şiddetli  fırtına hayatı olumsuz etkiledi. Yunus Emre Mahallesi'ndeki Akşemsettin Camisi'nin minaresi sabah namazının ardından fırtına yüzünden bahçeye devrildi.

ÇATILAR KAĞIT GİBİ UÇTU

Fırtınanın şiddetiyle, kentte yapımı süren Erzincan Öğretmenevi'nin çatısının bir kısmı hasar gördü, Erzincan Ortaokulu'nun çatısından da parçalar uçtu. Uçan parçaların yoldan geçenlere zarar vermemesi için yol trafiğe kapatılırken, düşen çatı parçaları nedeniyle bir otomobilde hasar meydana geldi.

Şiddetli fırtına dolayısıyla yol kenarlarındaki çöp kovaları savrulurken, bazı evlerin çatılarında da küçük çaplı hasar oluştu. Kent sakinlerinden Gökhan Yılmaz, gazetecilere, caminin minaresinin sabah namazı sonrasında fırtına yüzünden yıkıldığını belirterek, "Cemaat dağılmıştı, bir patırtı koptu, çıktık ki minare düşmüş. Fırtına birden çıktı, şükürler olsun ki cemaat dağılmıştı." dedi.(AA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...