Esenyurt'ta bebeği ile yürüyen kadını taciz eden adam tutuklandı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Esenyurt'ta bebeği kucağında yolda yürüyen kadın, araçla yanına yaklaşana şüpheli tarafından taciz edildi. Büyük korku yaşayan kadın çığlık atarak kaçarken, şüpheli olay yerinden hızla uzaklaştı. Dakikalar sonra da polis tarafından yakalanarak tutuklandı.

Esenyurt’ta sokakta kucağındaki bebekle yürüyen kadını taciz eden şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

KUCAĞINDA BEBEĞİYLE DEHŞETİ YAŞADI

Esenyurt Süleymaniye Mahallesi'nde 3 gün önce yaşanan olayda sokak üzerinde aracıyla seyir halinde olan sürücü F.K., kucağında bebeğini ile sokakta yürüyen kadına yaklaşmış, kadının önüne geçmesini bekleyen sürücü, ardından kadını taciz etmişti.

KISA SÜREDE YAKALANDI

Şahıs, olay sonrası aracını hızla sürerek kayıplara karışırken neye uğradığını şaşıran kadın ise bir süre sonra yürümeye devam etmiş, yaşanan o anlar ise sokaktaki bir güvenlik kamerasına yansımıştı.

Güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen polis ekipleri plakadan şüphelinin kimliğinin tespit etti. Adresi tespit edilen F.K., polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan F.K., adliyeye sevk edildi.

TUTUKLANDIĞINI VALİ GÜL DUYURDU

Şüpheli çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderilirken, şahsın tutuklandığı haberini ise İstanbul Valisi Davut Gül sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...