Esenyurt'ta Jammerli hırsızlık! Sadece bir dakikada çalıp kaçtı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Esenyurt'ta Jammerli hırsızlık! Sadece bir dakikada çalıp kaçtı

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Esenyurt'ta hırsızlar sinyal kesici Jammer ile bir alışveriş merkezinin otoparkındaki araca girdi. Araçtaki 80 bin lira değerindeki izynet eşyasını çalan hırsızlar dışarı çıktı. O anlar güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Esenyurt’ta sinyal kesici olarak bilinen Jammer kullanıp alışveriş merkezi otoparkındaki araca giren hırsızlar, bir dakika içinde 80 bin liralık ziynet eşyası çaldı. Olayla ilgili iki kişi polis ekipleri tarafından yakalandı. Hırsızlık anları ise güvenlik kamerasına yansıdı.

OTOMOBİLDEN 80 BİN TL'LİK ZİYNET EŞYASINI ÇALDILAR

Olay, 8 Kasım Çarşamba saat 17.00 sıralarında Mevlana Mahallesi’ndeki bir alışveriş merkezinin otoparkında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Akakı S. ve Gızo S. isimli yabancı uyruklu iki şahıs alışveriş merkezine gelen araçları gözüne kestirdi. Dalgın sürücülerin otomobillerini kilitlediğini zannettiği anda sinyal kesici olarak bilinen Jammer kullanarak kilit sistemini devre dışı bırakan zanlılar, bir otomobilden 80 bin TL değerindeki ziynet eşyasını alarak bir dakika içinde dışarı çıktı. İki şahıs otoparktan yürüyerek ayrılırken bir süre sonra olayı fark eden araç sahibi durumu polis ekiplerine bildirdi.

ARAMADA JAMMER BULUNDU

Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekiplerinin şahısların yakalanmasına yönelik çalışmaları sonucu iki şahıs 15 Kasım Çarşamba günü Mevlana Mahallesi’nde gözaltına alındı. Akaki S.’ye yapılan üst aramasında, üstünde Jammer bulunarak ele geçirildi. Akakı S. ve Gızo S. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Yaşanan hırsızlık anları otoparkın güvenlik kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

Esenyurt'ta Jammerli hırsızlık! Sadece bir dakikada çalıp kaçtı

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...