Evlat nöbetinde bin 346’ncı gün: HDP önünden ayrılmayacağız

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Hain terör örgütü PKK tarafından çocuklarının dağa kaçırıldığını iddia eden ailelerin HDP binası önünde evlat nöbeti kararlılıkla devam ederken 16 yaşındaki oğlunun PKK'lı teröristler tarafından dağa kaçırıldığını söyleyen bir anne çocuğuna teslim ol çağrısında bulundu ve 'Dağda tek çocuğumuz kalmayana kadar HDP önünden ayrılmayacağız” dedi.

Hain terör örgütü PKK tarafından çocukları kaçırılan ailelerin acılı bekleyişi sürüyor. 3 Eylül 2019 tarihinde farklı kentlerden Diyarbakır’a gelerek oturma eylemi başlatan ailelerin evlat direnişi bin 346’ncı gününde.

Oğlu Yusuf için evlat nöbetini sürdürdüğünü dile getiren Saadet Ödümlü, çocuğunu almadan HDP önünden bir yere ayrılmayacağını belirtti. Evladına ‘teslim ol’ çağrısında bulunan Ödümlü, “Oğlum 16 yaşındayken PKK tarafından dağa kaçırıldı. Oğlum daha küçücüktü." dedi ve şöyle devam etti:

-Oğlum lütfen, dön ailene, devletine teslim ol. Çocuğum kaçırıldığından bu yana hiçbir haber alamıyorum. Yusuf, orası senin yerin değil. Oğlum anneler gününde sürekli bana hediye alırdı. Artık gel de bana hediyemi al. Evladım gelene kadar nöbetime devam edeceğim. Dağda tek çocuğumuz kalmayana kadar HDP önünden ayrılmayacağız. (İhlas Haber Ajansı)

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...