Güneş bekleniyordu, kar geldi: Nisan ayında etkili olan beyaz örtü herkesi şaşırttı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Güneş bekleniyordu, kar geldi: Nisan ayında etkili olan beyaz örtü herkesi şaşırttı

GÜNDEM Haberleri

Mayıs ayına az bir zaman kala yurdun bazı noktalarında etkili olan kar yağışı görenleri şaşırtıyor. Şu sıralar güneşli ve sıcak havaların etkili olması beklenirken beyaz örtü etkisini gösterdi ve gören vatandaşlar şaşkına döndü. Sivas’ın Koyulhisar ilçesinde Nisan ayının sonunda etkili olan kar yağışı hayrete düşürdü.

Bu yıl beklenen kar zamanında yağmadı. Yaz mevsimine 1 ay kala beyaz örtü hala daha etkili oluyor. Sivas’ın Koyulhisar ilçesi Eğriçimen yaylasında kar yağışı etkili oldu. Kentte dün gece etkisini gösteren yağmur yükseklerde yerini kar yağışına bıraktı.

Güneş bekleniyordu, kar geldi: Nisan ayında etkili olan beyaz örtü herkesi şaşırttı

Bin 800 rakımlı Eğriçimen yaylası da kar yağışından nasibini aldı. Etkili olan kar yağışı çevreyi beyaza bürürken çalışmak için yaylaya giden vatandaşlar Nisan ayının sonunda kar ile karşılaşınca gözlerine inanamadı.

'HERALDE YAZ GELMEYECEK'

Eğriçimen yaylasına çalışmak için giden ve kar yağışı ile karşılaşan Cavit Değer, "Bugün günlerde 29 Nisan, Eğriçimen yaylasına çalışmaya geldik ve kar ile karşılaştık. Mükemmel bir kar yağıyor, çok güzel bir hava var. Bu gidişle güzel Sivas’ımıza herhâlde yaz gelmeyecek" şeklinde konuştu.(İhlas Haber  Ajansı)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...