Habur'da yüzlerce kilo uyuşturucu ele geçirildi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Habur'da yüzlerce kilo uyuşturucu ele geçirildi

GÜNDEM Haberleri

Son dakika haberleri: Ticaret Bakanlığı, Habur Gümrük Kapısı'nda bir TIR'a yönelik gerçekleştirilen operasyonda 245 kg uyuşturucu ele geçirildiğini açıkladı

Irak'tan Türkiye'ye giriş yapmak üzere Habur Gümrük Kapısı'na gelen bir tır narkotik suçlarla mücadele kapsamında şüpheli görülerek, Gümrük Muhafaza ekipleri tarafından arandı.

Kontroller esnasında, yakıt deposunun vanalarının kapatılmış olduğu ve bu yolla deponun araçla olan bağlantısının kesildiği fark edildi. Yakıt deposunun içerisinde bulunan sıvı maddeden numune alınarak inceleme başlatıldı.

NARKOTİK KÖPEKLER KOKUYU ALDI

Aramaya katılan narkotik dedektör köpeklerin söz konusu maddeye ayrı ayrı kuvvetli tepkiler verdiği görülürken, uyuşturucu madde tespit cihazı ve test kitleriyle yapılan analizler neticesinde söz konusu sıvı maddenin uyuşturucu olduğu ortaya çıkarıldı. Operasyon sonucunda 245 kilo uyuşturucuya el konuldu. (Kaynak: Anadolu Ajansı)

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...