Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

HDP Ardahan İl Başkanı Yılmaz tutuklandı

HDP Ardahan İl Başkanı Yılmaz tutuklandı
Fotoğraf Başlığı HDP Ardahan Il Baskani Yilmaz tutuklandi

Ardahan'da, terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik operasyonda yakalanan ve HDP İl Başkanı Özcan Yılmaz'ın da aralarında bulunduğu 10 şüpheliden 8'i tutuklandı.

Kaydet
a- | +A

Emniyet Müdürlüğüne bağlı Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince, Ardahan Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında terör örgütü PKK/KCK mensuplarına yardım ve yataklık ettikleri belirtilen kişilere yönelik operasyonda gözaltına alınan HDP İl Başkanı Yılmaz ve diğer 9 şüphelinin savcılık sorgusu tamamlandı.

Şüpheliler, savcılık sorgusunun ardından Sulh Ceza Hâkimliğine sevk edildi.

Yılmaz'ın da aralarında olduğu 8 şüpheli, "silahlı terör örgütüne üye olma" suçundan tutuklanırken, 2'si adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Ardahan'da 2 Kasım'da terör örgütü PKK/KCK mensuplarına yardım ve yataklık yaptıkları iddia edilen kişilere yönelik operasyonda, aralarında HDP İl Başkanı Özcan Yılmaz'ın da bulunduğu 10 şüpheli gözaltına alınmıştı.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.