Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

İçişleri Bakanı Yerlikaya duyurdu: Organize suç örgütü çökertildi

İçişleri Bakanı Yerlikaya duyurdu: Organize suç örgütü çökertildi
Fotoğraf Başlığı Içisleri Bakani Yerlikaya duyurdu: Organize suç örgütü çökertildi

Balıkesir merkezli 2 ilde Jandarma tarafından düzenlenen “Mahzen-31” operasyonlarında elebaşılığını İsmail Yavuz’un yaptığı Organize Suç Örgütü çökertildi. Operasyonlarda elebaşının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 8 şüpheli yakalandı.

Kaydet
a- | +A

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 2 ilde 'Mahzen-31' operasyonu düzenlendiğini duyurdu. Jandarmanı operasyonlarında İsmail Yavuz'un elebaşı olduğu organize suç örgütü çökertilirken 8 şüpheli yakalandı.

'ORGANİZE SUÇ ÖRGÜTLERİNİ ADALETE TESLİM EDECEĞİZ'

Yerlikaya'nın paylaşımı şöyle:

"Aziz Milletimizin Bilmesini İsterim ki; suçta kibirlenenlere, halkımızın huzurunu kaçıranlara, organize suç örgütlerine ve çetelere göz açtırmayacağız. Hangi büyüklükte olursa olsun organize suç örgütlerini çökertip, adalete teslim edeceğiz.

Kepsut Cumhuriyet Başsavcılığı, Jandarma Genel Komutanlığı KOM Daire Başkanlığı koordinesinde; Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu; Balıkesir ve Bursa’da düzenlenen operasyonlarda “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti, Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma, Yağma ve Hırsızlık” suçlarını örgütlü olarak işleyen organize suç örgütü üyesi şüphelilerin; borçlandırma yoluyla alıkoyma, silahla tehdit ve darp, gasp ve hırsızlık, yağma ve eziyet, uyuşturucu madde imalatı ve satışı yaptıkları tespit edildi.

NELERE EL KONULDU?

Operasyonlar sonucu av tüfekleri, muhtelif miktarda uyuşturucu madde, suçta kullanıldığı tespit edilen çok sayıda cep telefonuna el konuldu.

Kepsut Cumhuriyet Başsavcılığımızı ve operasyonları gerçekleştiren Kahraman Jandarmamızı tebrik ediyorum. Allah ayaklarına taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle."

BAKMADAN GEÇME
İçişleri Bakanı Yerlikaya açıklamıştı: İşte Kağıthane
HABER

İçişleri Bakanı Yerlikaya açıklamıştı: İşte Kağıthane'deki otoparka saldırının ilk görüntüleri

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.