Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

İnegöl'de kaybolan Yusuf Kavuk, Bilecik'te ormana gömülü bulundu

İnegöl'de kaybolan Yusuf Kavuk, Bilecik'te ormana gömülü bulundu
Fotoğraf Başlığı Inegöl'de kaybolan Yusuf Kavuk, Bilecik'te ormana gömülü bulundu

Bursa’nın İnegöl ilçesinde 6 aydır kayıp olan gencin cesedi, Bilecik'in Bozüyük ilçesinde ormanlık alanda gömülü halde bulundu.

Kaydet
a- | +A

Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri, İnegöl ilçesinde 6 ay önce kaybolan ve kendisinden haber alınamayan 1 çocuk babası 31 yaşındaki Yusuf Kavuk’u bulmak için çalışma başlattı.

ÖLDÜRÜP TOPRAĞA GÖMMÜŞLER

Çalışmasını genişleten ekipler, yaptıkları araştırma sonrasında Kavuk’un öldürüldüğünü tespit etti. Bir şüpheliyi gözaltına alınan polis ekipleri, sorgu sonrasında cesedin gömüldüğü Bilecik’in Bozüyük ilçesine bağlı Muratdere Köyü yakınlarında olduğunu belirledi.

KEMİKLERİ BULUNDU

Yapılan çalışma sonrasında belirtilen alan kazıldı ve Yusuf Kavuk’a ait kemik parçaları bulundu. Olayla ilgili şüphelinin sorgusunun sürdüğü öğrenildi.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.