İstanbul'da göz gözü görmüyor: Sis megakenti etkisi altına aldı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

İstanbul'da dün akşam saatlerinden bu yana güneşli ve sıcak hava yerini belirli aralıklarla yağan sağanağa bıraktı. Etkisini artıran yağış sonrası sabah saatlerinde sis etkili oldu. Bazı bölgelerde daha yoğun olarak görülen sis nedeniyle megakentte trafikte ilerlemekte olan araçlar zorluk çekti. Öte yandan Özellikle İstanbul Boğazı'nın Beykoz, Sarıyer Üsküdar, Beşiktaş ve Eminönü tarafında etkili olan sis nedeniyle görüş mesafesinde düşüş yaşandı. Sis yoğunluğu nedeniyle sürücüler de trafikte dikkatle ilerledi.

İstanbul'da dün akşam saatlerinden itibaren sağanak yağış başlamış ve bir süre devam etmişti. Bunun ardından megakentte sabah uyanan vatandaşlar yoğun sis ile karşılaştı.

Özellikle İstanbul Boğazı'nın Anadolu yakası tarafında etkili olan sis nedeniyle görüş mesafesinde düşüş yaşandı. Sis yoğunluğu nedeniyle sürücüler de trafikte dikkatli ilerledi.

İstanbul'da göz gözü görmüyor: Sis megakenti etkisi altına aldı

Anadolu Yakası’nda sabah saatlerinden itibaren sis etkili oluyor. Etkili olan sis havadan görüntülendi. Özellikle İstanbul Boğazı'nın Beykoz, Sarıyer Üsküdar, Beşiktaş ve Eminönü tarafında etkili olan sis nedeniyle görüş mesafesinde düşüş yaşandı.

İstanbul'da göz gözü görmüyor: Sis megakenti etkisi altına aldı

Sis yoğunluğu nedeniyle sürücüler de trafikte dikkatli ilerledi.(AA-İHA)

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR....

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...