İstanbul'da vana arızası yüzünden suyun rengi değişti! İSKİ'den açıklama geldi

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
İstanbul'da vana arızası yüzünden suyun rengi değişti! İSKİ'den açıklama geldi

GÜNDEM Haberleri  / Anadolu Ajansı

İstanbul'da bazı vatandaşlar, sosyal medyadan paylaştıkları görüntülerle, su kesintisi olduğunu veya zaman zaman musluklardan çamurlu su aktığını belirterek duruma tepki gösterdi. İSKİ 'endişe edilecek bir durum yok' diyerek sorunun sebebini açıkladı.

Bir süredir sularının akmadığını sosyal medya üzerinden paylaşan vatandaşlar, yetkililerden yardım istedi. Bazı vatandaşlar ise sularının çamurlu şekilde aktığına ilişkin görüntüleri paylaşarak, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ile İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresine (İSKİ) tepkilerini dile getirdi. İSKİ'den konu ile ilgili bir açıklama geldi. 

SORUNUN SEBEBİ VANA ARIZASI ÇIKTI

İSKİ'nin sosyal medya hesabından yapılan yazılı açıklamada, Ümraniye'de geniş bir bölgeyi etkileyen vana arızası meydana geldiği belirtildi.

https://twitter.com/iskignmudurlugu/status/1700972612862808316

"KISA SÜRE İÇERİSİNDE SU NORMAL RENGİNE DÖNECEK"

Sorunun kısa sürede giderildiği aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi: "Çalışmadan kaynaklı olarak şebekeye verilen suda kısa süreli renk değişimi yaşanmıştır. Ekiplerimizce bölgesel deşarj çalışmaları sürdürülmektedir. Kısa bir süre içerisinde su normal rengine dönüşecek olup endişe gerektirecek bir durum bulunmamaktadır. Vermiş olduğumuz rahatsızlıktan dolayı özür diler, kamuoyunun bilgisine sunarız."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...