İstanbul'da vapurlara lodos engeli! Birçok sefer iptal edildi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
İstanbul'da vapurlara lodos engeli! Birçok sefer iptal edildi

GÜNDEM Haberleri

İstanbul'da etkili olan lodos tüm şiddetiyle devam ediyor. Bu nedenle bazı vapur seferleri de iptal edildi. Konuya ilişkin Şehir Hatları'nın internet sitesinden açıklama yapıldı.

İstanbul'da beklenen kar öncesi lodos şiddetli bir şekilde etkili oluyor. Buna bağlı olarak birçok vapur seferi lodos nedeniyle iptal oldu. Konuyla ilgili Şehir Hatları'nın internet sitesinden açıklama yapıldı. Açıklamada , Avcılar-Bostancı, Avcılar-Bakırköy-Yenikapı-Kadıköy, Bostancı-Moda-Kadıköy-Kabataş, Maltepe-Adalar ve Beşiktaş-Adalar seferlerinin hava muhalefeti (lodos) nedeniyle yapılamadığı duyuruldu.

Lodos sebebiyle seferlerde iptaller ve gecikmeler yaşanabildiği, anlık güncellenen iptal seferlerin, "https://sehirhatlari.istanbul/tr/iptal-seferler" sayfasından öğrenilebileceği belirtildi.(AA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...