İstanbul'un toplu ulaşım çilesi sürüyor! Vatandaşlar mağdur oldu

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
İstanbul'un toplu ulaşım çilesi sürüyor! Vatandaşlar mağdur oldu
Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

İstanbul'da Beylikdüzü'nden Silivri'ye gitmek üzere otobüs bekleyen vatandaşlar 1 saatten fazla süren bekleyişin ardından duruma tepki gösterdi. Sami Yılmaz isimli vatandaş "Her gün bu sıkıntıyı çekiyoruz" sözleri ile serzenişte bulundu.

Beylikdüzü'nde metrobüsten inerek Silivri yönüne gitmek için 1 saatten fazla otobüs bekleyen vatandaşlar, duruma tepki gösterdi.

Metrobüsün son durağı olan Beylikdüzü'nde inen vatandaşlar, Büyükçekmece yönündeki ilçelere gitmek için uzun süre otobüs bekliyor. Metrobüs sonrasında toplu taşımadaki otobüsler dışında başka alternatifi olmayan vatandaşlar, her gün süren yaşanan toplu taşıma çilesine tepki gösterdi. Özellikle Silivri ve Çatalca hattında seyahat eden vatandaşlar, saatlerce bekleyerek her gün aynı çileyi çekiyor. İş çıkış saatlerinde duraklarda oluşan yoğun kalabalığa ve otobüslerin yetersiz olmasına vatandaşlar tepki gösterdi.

"BUNA BİR ÇARE BULAMADILAR"

Silivri'ye gitmek için uzun süre araç bekleyen Sami Yılmaz, "Her gün böyle bir sıkıntı var ancak bu gün çok daha büyük rezillik oluştu. Silivri araçları çok geç geliyor ancak henüz buna bir çare bulamadılar. Her gün bu sıkıntıyı çekiyoruz. Saat 17.00 ile 20.00 saatleri arasında hep böyle kalabalık oluyor" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...