Kadıköy’de ilginç anlar! Patlayan doğal gaz borusunun başında sigarayla bekledi

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Kadıköy’de ekiplerin çalışmaları sırasında doğal gaz borusu patladı. Panik anların yaşandığı olayda İGDAŞ ekipleri sızıntıya müdahale ederken bir vatandaş ise elindeki sigarayla çalışmaları izledi. Tehlikeyi fark eden bir personel ise sigara içen tepki göstererek olay yerinden uzaklaştırdı.

Kadıköy'de doğalgaz borusu patladı ancak işin ilginç ve tehlikeli kısmı ise patlayan borunun başında sigara işçen vatandaş oldu. Dün saat 10.30 sıralarında Kadıköy’de meydana gelen olayda iddiaya göre, İSKİ ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar esnasında kepçe operatörünün yanlış müdahalesiyle doğal gaz borusu patladı.

GAZ SIZINTISI OLUŞTU

Kısa sürede yoğun gaz kokusunun oluştuğu sokak üzerine İGDAŞ ekipleri sevk edildi. Ekipler tarafından yapılan çalışmalar sonrası patlamayla birlikte oluşan gaz sızıntısı kontrol altına alındı.

ELİNDE SİGARAYLA ÇALIŞMALARI İZLEDİ

İGDAŞ ekiplerinin, doğal gaz borusunun patladığı alanda çalışma yürüttüğü sırada bir vatandaş ise elindeki sigarayla çalışmaları izledi. Durumu fark eden bir başka şahıs, sigara içen kişiyi uyararak olay yerinden uzaklaştırdı.

Kadıköy’de ilginç anlar! Patlayan doğal gaz borusunun başında sigarayla bekledi

Yaşanan olaya ilişkin konuşan çevre sakini Sefa Can Mimaroğlu, “Burada çalışma yapıyorlardı. Bir anda sızıntı oluştu. İGDAŞ ekiplerini çağırdılar. 1 haftadır devam ediyor. Ne çalışması olduğunu da bilmiyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...