Kahraman itfaiye eri baygın haldeki kadını kurtardı, o anlar kameraya yansıdı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Şanlıurfa'da bir apartman dairesinde söndürülmeyen sigara izmaritinden kaynaklı yangın çıktı. Çıkan yangında bayılan kadını kahraman itfaiye eri kurtardı. O anlar kameralara saniye saniye yansıdı.

Şanlıurfa’da bir apartman dairesinde çıkan yangında içeride mahsur kalan kadın, alevlerin arasına dalan kahraman itfaiye eri tarafından kurtarıldı.

SÖNDÜRÜLMEYEN SİGARA İZMARİTİNDEN KAYNAKLI

İhlas Haber Ajansı'nın göre olay, gece saatlerinde Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesine bağlı Yusufpaşa Mahallesinde yaşandı. Apartmanın 4’üncü katındaki bir dairede söndürülmeyen sigara izmaritinden kaynaklandığı tahmin edilen bir yangın çıktı. Yangın nedeniyle bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi.

Kahraman itfaiye eri baygın haldeki kadını kurtardı, o anlar kameraya yansıdı

BAYGIN HALDEKİ KADINI SIRTINA ALDI

Olay yerine giden itfaiye ekipleri, içeride bir kadının olduğu bilgisini aldı. Alevlerin arasına dalan itfaiye yerlerinden Veysel Güneş, baygın haldeki Fatma A.'yı sırtına alarak kurtardı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesini yaptığı kadın, ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Ekiplerin yoğun çabası sonucu söndürülen yangının kesin çıkış nedeninin araştırıldığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...