Kayseri'de operasyon: Kilolarca uyuşturucu ele geçirildi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Kayseri'de operasyon: Kilolarca uyuşturucu ele geçirildi

GÜNDEM Haberleri

Narkotik ekipleri uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor. Kayseri'de bir yolcu otobüsünde 30 bin 145 uyuşturucu içerikli hap ve 6 kilo 100 gram esrar ele geçirildi.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre; Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu kullanan ve ticaretini yapanlara yönelik ihbar aldı. Şehirlerarası otobüs terminalindeki bir yolcu otobüsüne operasyon düzenledi.

Otobüsteki aramada T.T. ve A.H'ye ait valizde 30 bin 145 uyuşturucu içerikli hap ile 6 kilo 100 gram esrar bulundu. Gözaltına alınan T.T. ve A.H, polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Öte yandan; Kayseri'deki başka bir operasyonda ruhsatsız tabanca ve 20 gram sentetik uyuşturucuyla birlikte 5 zanlı yakalandı. Şüpheliler sağlık kontrolü sonrası adliyeye gönderildi.

Kaynak: Anadolu Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...