Kız kardeşlere sokak ortasında saldırı! Önce darp sonra gasp ettiler

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Kız kardeşlere sokak ortasında saldırı! Önce darp sonra gasp ettiler

GÜNDEM Haberleri

Kağıthane’de iki kız kardeş, araçla yoldan geçen bir şahıs sözlü tacizinin ardından şahsa tepki gösterdi. Aracından inerek iki kardeşi öldüresiye döven şahıs kızın ablasını da yerde sürükledi. Ardından saldırgan kızlardan birinin cep telefonunu gasp ederek kaçtı. Hastaneye götürülen genç kızın dudağına 20 dikiş atıldı.

Sokak ortasında iki kardeş hem saldırıya uğradı hem de gasp edildi. İstanbul'un Kağıthane ilçesinde iki kız kardeş sokak ortasında sözlü tacize uğrayıp dövüldü.  İstanbul Gelişim Üniversitesi Makine Bölümü 1. sınıf öğrencisi Yeliz Sarıgül Kılıç (21), Cumartesi günü akşam saatlerinde Şişli Nişantaşı’nda bulunan işletmeciliğini yaptığı gece kulübüne gitti. Ablası Elif Kılıç (28) ile vakit geçiren genç kız, sabaha karşı mekandan çıkarak taksiye bindi. 

İki kız kardeş Kağıthane’de bir rezidansta yaşayan kız arkadaşlarının bulunduğu binanın önünde indi. Arkadaşlarına gitmekten vazgeçen kız kardeşler, ardından kaldırımda yürümeye başladı. 

ÖNCE SÖZLÜ TACİZ SONRA SALDIRI

Otomobille seyreden genç bir şahıs, Beşiktaş’taki evlerine dönmek için taksi bekleyen kızlara sözlü tacizde bulundu. Kızların karşılık vermesi üzerine şahıs araçtan inerek Yeliz Sarıgül Kılıç’a saldırdı. Neye uğradığını şaşıran genç kız, şahıs tarafından yumruk ve tekmelerle dövüldü. Kız kardeşlerin çığlık çığlığa kaldığı olayda saldırıya uğrayan Kılıç bayılarak yere düşerken, ablası Elif Kılıç cep telefonuyla saldırganı ve aracını görüntülemek istedi. 

Kız kardeşlere sokak ortasında saldırı! Önce darp sonra gasp ettilerFotoğraf-İHA

Kadının çekim yaptığını gören şahıs, bu kez de Elif Kılıç’a saldırıp yere düşürdükten sonra cep telefonunu gasp etti. Şahıs ardından geldiği araca binerek kayıplara karıştı.

20 DİKİŞ ATILDI

Olayın ardından genç kızların yerde olduğunu gören bir sürücü, onları aracına aldıktan sonra Eyüpsultan Rami’deki özel bir hastaneye götürdü. Genç kızlardan Yeliz Sarıgül Kılıç’ın dudağına burada, 20 dikiş atılırken hem kendisinin hem de ablasının vücutlarındaki çeşitli yerlerine ise pansuman yapıldı.

Kız kardeşlere sokak ortasında saldırı! Önce darp sonra gasp ettiler

Olayın şokunu atlatamayan geç kızlar, akşam saatlerinde darp raporuyla birlikte Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü Sadabad Polis Merkezi Amirliğine giderek şikayette bulundu. Polis saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...