Korkutan depremi AFAD ve Kandilli duyurdu! Muğla, Maraş ve Malatya peş peşe sallandı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Korkutan depremi AFAD ve Kandilli duyurdu! Muğla, Maraş ve Malatya peş peşe sallandı

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde 3.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Korkutan depremi AFAD ve Kandilli son dakika duyurdu. Muğla'da yaşanan depremden dakikalar sonra Kahramanmaraş ve Malatya'da da peş peşe depremler yaşandı.

Türkiye beşik gibi sallanmaya devam ediyor... Çanakkale'de bugün yaşanan 3.8'lik depremin ardından Ege bölgesinde bir deprem daha meydana geldi. Bu kez Muğla 3.6 büyüklüğünde bir deprem ile sallandı. Depremi, AFAD ve Kandilli duyurdu. Muğla'da yaşanan depremden dakikalar sonra Kahramanmaraş ve Malatya'da da peş peşe deprem meydana geldi. İki ilde 3.8 şiddetinde iki ayrı deprem yaşandı.

MUĞLA'DA KORKUTAN DEPREM

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), saat 21.47 sıralarında Muğla'nın Seydikemer ilçesinde 3.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. AFAD'ın paylaştığı verilere göre deprem yerin 28 km derinliğinde yaşandı.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü ise 3.6 büyüklüğündeki depremin merkez üssünün Dodurga - Fethiye olduğunu bildirdi. Kandilli verilerine göre deprem 21:47 sıralarında yerin 20.4 km altında gerçekleşti.

KAHRAMANMARAŞ VE MALATYA BEŞİK GİBİ

Kandilli verilerine göre Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde 21:57 sıralarında yerin 5 km altında 3.8 şiddetinde bir deprem meydana geldi.

Maraş'ta yaşanan depremin ardından Malatya'nın Yeniköy-Darende konumunda da 3.8 şiddetinde bir deprem daha yaşandı.

AFAD ise Malatya'da yaşanan 3.8'lik depremin yerin 11 km altında gerçekleştiğini bildirdi.

AFAD SON DEPREMLER LİSTESİNE BAKMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ...

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...