Kulak temizletmeye gitti, sağır oldu! Özel hastanede büyük skandal

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Kulak temizletmeye gitti, sağır oldu! Özel hastanede büyük skandal

GÜNDEM Haberleri

Kulaklarındaki kaşıntı nedeniyle özel bir hastanenin kapısını çalan genç kadın, kulaklarını temizletmek isterken sağır oldu. Yüzde 45 oranında işitme kaybı yaşayan mağdur hasta, suç duyurusunda bulundu.

Kulaklarındaki egzama türü kaşıntının bir türlü geçmediğini fark eden Yasemin T., İstanbul Beşiktaş'taki özel bir hastaneye başvurdu. Doktor, hastanın kulağını temizlemek için 'alkol borik' olarak bilinen bir sıvı kullandı. Bu esnada hasta kadın, kulağında acı ve patlama hissetti.

DİLİ UYUŞTU, 15 GÜN GEÇMEDİ

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Yasemin T.'nin sağ kulağından boğazına doğru akan sıvı dilini uyuşturdu ve 15 gün boyunca geçmedi. Aynı hastanede odyolog ve vertigo testi yapıldı. Bu sırada Yasemin T.'nin sağ gözünde hareket problemi tespit edildi.

YÜZDE 45 İŞİTME KAYBI

Tedavi için gittiği hastaneden işitme kaybıyla çıkan hasta, bir hafta sonunda ağrıları geçmeyince farklı bir hastaneye başvurdu. Doktorlar, mağdur hastaya sağ kulak zarında 6-7 mm çapında delik ve yüzde 45 oranında işitme kaybı oluştuğu bilgisini verdi.

Tedavi olmak için gittiği hastaneden işitme kaybıyla çıkan Yasemin T., doktor hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. (Kaynak: Sabah Gazetesi)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...